Pratite nas!

FacebookTwitterRSS Feed

Aktuelno

Vi ste ovde - Delatnost - Zalivni sistemi
Zalivni sistemi PDF Štampa El. pošta

U poslednjih par godina svedoci smo velikih klimatskih promena koje na različite načine sve izrazitije utiču na rast i razvoj biljaka i travnatih površina. Bez obzira da li se radi o javnim površinama ili privatnim posedima, čovek se na različite načine bori da svom okruženju pruži optimalne uslove za rast i razvoj. Ponekad u tome i ne uspeva pa su rezultati tog neuspeha zaostali rast i sušenje biljaka a samim tim loš izgled okruženja i propala investicija...

Ono na čemu rasadnik Marković u poslednje vreme pridaje veliku pažnju i značaj jesu zalivni sistemi. Da bi se vaš budući vrt održao i uvek bio u formi potrebno je pravilno zalivanje. Prosto je nemoguće da ako u vašem vrtu imate više pejzažnih elemenata (travnjak, perenjak, alpinum, žardinjere,...) svakom od njih i u svakom trenutku u zavisnosti od vremenskih uslova dozirate baš onoliku količinu vode koja je potrebna svakom od njih.

Zalivni sistemi će vam u mnogome skratiti vreme i poboljšati kvalitet zalivanja gore pomenutih elemenata. Zaposleni u rasadniku Marković će vam pružiti kompletnu uslugu po pitanju zalivnih sistema: od praktičnih saveta, projektovanja, ugradnje i održavanja.

Radimo sa isključivo zalivnim sistemima Toro koji je poznat i priznat u svetu. Ovaj zalivni sistem radi potpuno automatski, što znači da ceo sistem funkcioniše bez prisustva čoveka. Ovaj sistem pored toga što će vam uštedeti vreme koje bi proveli zalivajući svoje površine ujedno štedi i vodu jer zaliva isključivo samo ono za šta je podešen. Naša dužnost je da svaki automatski zalivni sistem koji smo ugradili i koji ćemo ugraditi funkcioniše besprekorno.

Svi naši klijenti mogu dobiti prave i potpune informacije o samoj postavci i održavanju zalivnih sistema u svako doba putem „on-line“rasadnik saveta(e-mail) ili lično u rasadniku.

Očekujemo vas!